Hof ter Melle - Heule

Residentie "Hof Ter Melle" is een groen gelegen nieuwbouwproject. De bewoners genieten van de sereniteit die eigen is aan een dorp, zonder het gevoel te hebben afgezonderd te zijn. Dit dankzij de vloeiende verbinding met de belangrijke invalswegen in de buurt, zoals bijvoorbeeld de ring rond Kortrijk (R8) en de E17. Ook verplaatsingen via het openbaar vervoer zijn vanuit Hof Ter Melle geen probleem, aangezien er vlakbij een bushalte is. 

Het complex "Hof Ter Melle", opgetrokken in een moderne, hedendaagse stijl telt in totaal drie appartementsblokken, elk met een eigen afwerkingsgraad. Fase 1 en 2 zijn voltooid. Momenteel wordt er gewerkt aan fase 3. Elk appartementsblok is uitstekend georiënteerd en als volgt ingedeeld:

FASE I - Gebouw A volledig uitverkocht
FASE II - Gebouw B volledig uitverkocht
FASE III - Gebouw C nog 2 te koop
 

Voor het comfort van de bewoners van "Hof Ter Melle" werden in de kelderverdieping 33 parkeerplaatsen voorzien, die zijn aangevuld met bovengrondse parkeerfaciliteiten. De appartementen tellen respectievelijk één, twee of drie slaapkamers (afhankelijk van de noden van de koper) en voldoen aan de strengste bouw- en energiecriteria. Het E-peil is dankzij de durabele isolatie werkelijk uitzonderlijk: minder of gelijk aan 70 om precies te zijn, en dat zonder in te boeten aan het wooncomfort. 

 

Locatie: 
Heule

andere realisaties

Hof ter Melle - Heule

Exclusieve appartementen met ondergrondse garages op wandelafstand van het centrum van Heule.

Aartselaar handelspand en kantoren

Hedendaags bedrijvenpark

Moerbrugge Loweide

Renovatie van een 18de eeuwse hoeve

Andere projecten

Verkaveling te Adegem

Verkaveling van meergezinswoningen, koppelwoningen en appartementen in Adegem.

Nieuwbouwappartement centrum Gent

Zeven prachtige appartementen te hartje Gent: van studio tot 3-kamerappartement.